Tiden är förbi med enformiga slotmaskiner. I takt med att nätkasinon slagit igenom så har utvecklingen inom slotmaskinspel ökad något helt enormt. Ett slotspel kan skilja sig väldigt mycket från ett annat, så idag räcker det inte med att säga att man har spelat ”enarmad bandit” om man ska förklara vad man egentligen har ägnat sig åt. Idag innehåller spelen handling eller teman och temat kan vara i stort sett vad som helst. Det finns faktiskt så många att välja på att de allra flesta torde ha möjlighet att hitta ett slotspel de trivs med.

Hall of gods

Ett av dessa nya spel med tema är Hall of gods. Precis som namnet antyder så har spelet med gudar att göra i plural, alltså inte bara en gud. Vilka gudar då? Jo de allra coolaste gudarna, nämligen Oden, Tor och gänget. Det finns hela 20 linjer att satsa på och symbolerna utgörs av diverse fornnordiska symboler så som Tors hammare, runstenar, med mera. Dessutom finns många av de olika gudarna med som symboler. Spelet går att spela både med pengar och på skoj, så det går bra att testa på att spela lite på skoj innan man spelar med pengar för att se till att man förstår allting.

Bonus och jackpot

Precis som i många andra slotspel så innehåller Hall of gods ett bonusspel. Detta startas genom att man lyckas få 3 stycken bonussymboler. Bonusspelet är troget sitt tema och utgörs av att man ska slå sönder sköldar med en hammare. Detta gör man genom att helt enkelt klicka på skärmen vilket är ovanligt för ett slotspel. Inne i bonusspelet kan man sedan vinna antingen en mindre summa eller tre olika typer av jackpottar och med jackpot kan man vinna väldigt mycket pengar. Att man själv får välja genom att klicka på skärmen gör bonusspelet roligare än många andra typer av bonusspel eftersom det innebär att man har större kontroll över sitt spelande.

Olika insatser

Man kan satsa olika mycket pengar beroende på hur mycket man har råd med och beroende på hur mycket man vill ha chans att vinna. Man har större chans att vinna jackpot om man satsar mycket eftersom man då kan spela på flera rader. Det är möjligt att spela med så lite som 0.25 euro upp till 50 euro.

Tidigare storvinster

Just Hall of gods har haft stora vinnare i Norden vilket man kan tycka är lite anmärkningsvärt i och med att temat är på nordisk mytologi. År 2017 vann en norsk spelare hela 73 miljoner i spelet och spelet har ett visst rykte om sig på internet att leverera stora vinster till de som spelar. Kanske kan det vara så att nordbor har lite extra tur med sig när de spelar Hall of gods.

Hall of gods är tillverkat av NetEnt som är ett väldigt stort företag inom spel till slotmaskiner. Man kan alltså räknat med att spelet är gjort med kvalitet och av människor som vet vad de håller på med.